Yvonne Veenstra

Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Yvonne Veenstra, gediplomeerd HBO voetreflextherapeut. Sinds 2019 ben ik actief in het geven van reflexzonebehandelingen. 

Regelmatig volg ik bijscholingen om mijn kennis op dit vakgebied te blijven ontwikkelen. Iedere voet is anders en vraagt daarom om specifieke aandacht. Graag geef ik u advies in voeding en alles op het gebied van gezondheid en leefstijl.

Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. Alsmede in het HBO Register van beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg heb ik de beschermende titel Registertherapeut RBCZ. Dit is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO- niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert.

Mijn behandelingen worden vergoed door de meeste (aanvullende) zorgverzekeraars. Kijk hiervoor eerst in de polisvoorwaarden van uw zorgpolis onder alternatieve geneeswijzen.

Voetreflex

Loopt u met een klacht en komt u niet verder in het oplossen van uw klachten?

Dan kan voetreflextherapie een nieuwe ingang zijn tot het verminderen van deze klachten.

Voetreflextherapie is een ondersteunende therapie, dat samen met de reguliere geneeskunde ingezet kan worden.

Voetreflex is ook geschikt voor ouderen.

Indien nodig maak ik een combinatie van verschillende behandelingen met altijd als basis voetreflextherapie. Voetreflexologie is een zeer boeiend vak dat ik graag in praktijk breng voor jong en oud. Graag neem ik de tijd voor een goed gesprek en indien gewenst kan ik u advies geven.

Voetreflexmassage is een ondersteunende therapie (geen vervanging) dat samen met de reguliere geneeskunde ingezet kan worden.
Loopt u met een klacht en komt u maar niet verder, dan kan voetreflextherapie van Balance by Feet een nieuwe ingang zijn tot het verminderen van uw klacht.

Voor een behandeling heeft u geen verwijsbrief nodig!!

Woman receiving a foot massage at the beauty salon